NYHETER
Flekkerøy kirke vant Årets Byggepris i Kristiansand! onsdag 06.11.2019
Camille
Vi gleder oss til åpning 1 desember.
Juryens begrunnelse:

«Juryen mener at 'Ny horisont' har gitt Flekkerøy en ny kirke hvor det gamle kirkebygget, det gjenoppbygde frittstående tårnet og nybygget hver for seg har proporsjoner som ivaretar målestokken i området på en utmerket måte. Nybygget har fått tidløs utforming samtidig som det er tilpasset den enkle arkitekturen på det opprinnelige kirkebygget. Arkitektene roses for prosjektets utforming, interiørmessige detaljer og materialbruk. Bruk av dagslys som interiørmessig kvalitet fremheves spesielt. Det samme gjelder det store vindusfeltet hvor man opplever naturen nærmest som en del av kirkerommet. At prosjektet har hatt samme bygningsteknisk og akustisk konsulent har bidratt til et kompromissløst kirkerom hvor enkeltheten også gjenspeiler seg i interiøret.

Valg av konsept, arkitektur og materialer medfører at også byggebransjen får vist frem arbeider av høy kvalitet. Tiltakshaver, planleggere og utførende har sammen løst svært krevende bygningstekniske oppgaver på en god måte, samt våget å utfordre seg på selv på valgte løsninger. Her fremheves spesielt arbeidene med synlig betong både utvendig og innvending».

Kranselag fredag 25.10.2019
Camille
Nye Jordal Amfi
Takk for et vel overstått kranselag! Arenaen nærmer seg ferdig, og taksløret er i ferd med å bygges. 

'200 supportere, barn og Vålerenga-venner var spesielt invitert inn i det som snart er klubbens nye hjemmearena og Oslo kommunes kommende storstue av en ishall.'

Vi er kjempe fornøyde med resultatet så langt, og vi gleder oss til sesongstart 2020!

Les mer av saken her:
https://www.vg.no/sport/ishockey/i/wP5l04/se-de-foerste-bildene-av-jordal-amfi-jeg-blir-roert
Asset 2
hille melbye arkitekter as
Hausmanns gate 16
0182 Oslo
Org.nr: 929 655 478 MVA
T. +47 23327200 / F. +47 23327299